Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.

Over ons

Waar staat Bed Habits voor...

Eigentijds slaapkamerdesign in combinatie met persoonlijke aandacht en advies! Onze producten versterken elkaar en zijn onderling eenvoudig te combineren. Wij vinden het belangrijk om de klant het totale plaatje te kunnen bieden; van een bedombouw en kledingkast tot luxueus behang.    

o o o o o

Hoe bereiken we dat

Wij geloven in vernieuwende producten met een juiste balans tussen een mooi ontwerp, comfort en een lange levensduur. Om dit te ondersteunen werken we samen met de beste leveranciers uit o.a. Nederland, Duitsland, Italië en Scandinavië. Met veel van hen hebben wij door de jaren heen een hechte relatie opgebouwd, zodat we de beste kwaliteit en service kunnen leveren.

Waarom worden er op onze site en in de winkel dan geen merknamen getoond? Dit is omdat wij onze eigen Bed Habits collectie samenstellen door een keuze te maken uit het totale aanbod van een leverancier. Deze voorselectie zorgt voor een sterk en onderscheidend assortiment met de beste design producten. Wij bieden dus bewust (bijna) nooit een totale collectie van een bepaald merk.

De synergie tussen ons prachtige winkelpand en een goed doordachte styling zorgt daarnaast voor een inspirerende omgeving. Door middel van complete slaapkamer settings in onze showroom laten wij de mogelijkheden zien en bieden wij totaal oplossingen.


o o o o o

Assortiment slaapkamerdesign

Comfort en mooi design gaan perfect samen! Een heerlijk bed mag er prachtig uitzien en een praktische kledingkast kan daarnaast ook een stijlvolle eye-catcher in je slaapkamer zijn.

De Bed Habits collectie bestaat onder andere uit Italiaanse design bedden van massief hout, modulaire garderobe- of inloopkasten, comfortabele slaapbanken, luxe bedtextiel van Nederlandse bodem, sierlijk behang van het merk Elitis uit Frankrijk en stijlvolle woonaccessoires van het Deense Menu. Alles sluit perfect op elkaar!


o o o o o

Onze werkwijze

We nemen graag de tijd om over onze producten te vertellen en een passend advies te geven. Dat er veel komt kijken bij de keuze voor een nieuw bed, kledingkast of bijvoorbeeld een slaapbank begrijpen wij als geen ander. Daarom is de kennis van ons team omtrent kwaliteit, materialen en de nieuwste trends op het gebied van slapen en wonen altijd up-to-date. Onze interieurstylisten maken desgewenst een ontwerptekening van een compleet slaapkamerinterieur of kledingkast. Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam of bel voor een afspraak op 020-6254350.

o o o o o

Hoe is het begonnen

“Ruim 75 jaar geleden is mijn opa begonnen met het eigenhandig vervaardigen van meubels. Dit is uitgegroeid tot een succesvolle interieurzaak, welke in de jaren 70 is overgenomen door mijn ouders. De passie en voldoening die zij haalden uit het ondernemerschap heeft mij geïnspireerd  bij  het opzetten van Bed Habits.” [Marcel]

In 2004 opende Bed Habits haar showroom in het centrum van Amsterdam. Na tien jaar groeiden wij hier uit onze jas en zijn daarom in 2014 verhuisd naar een prachtig nieuw pand aan de Oostelijke Handelskade, tegenover Club Panama in het oude havengebied aan ’t IJ. Deze verhuizing gaf ons de kans en ruimte om het concept van een totaalbeleving op het gebied van slaapkamer design nog beter vorm te geven.   

We zijn ontzettend trots op het resultaat en willen dat graag delen. Voel je dus vrij om een keer binnen te lopen en te ervaren wat wij verstaan onder Contemporary bedroom design.

We houden je graag op de hoogte van de laatste Bed Habits nieuwtjes en (interieur)trends via onze blog en social media.


o o o o o

XXX
Log in
Heb je al een favorieten account aangemaakt? Log dan hieronder in om je bewaarde afbeeldingen te bekijken.
Email Adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. 
E-mail adres
Contact
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
Registreren
Onder favorieten kun je eenvoudig al je favoriete afbeeldingen bewaren. Je kunt een foto toevoegen door op het 'ster' icoontje te klikken onder een afbeelding. De afbeeldingen blijven bewaard totdat je de website verlaat. Je hebt hiervoor geen account nodig.
Favoriete afbeeldingen opslaan
Bewaar je favoriete afbeeldingen door een account aan te maken. Vul hieronder je e-mailadres in en geef een wachtwoord (naar keuze, minimaal 5 tekens) op. 
E-mail adres
Wachtwoord
Log in
Contact
F.A.Q. / Veelgestelde vragen