Naast ons online adviesgesprek mogen we je ook weer op afspraak in de winkel adviseren. Kijk hier hoe het werkt.

Adviesgesprek


Uitgebreid persoonlijk advies (met desgewenst een 3D ontwerp) geven wij, op afspraak, zowel in onze showroom als online via een videogesprek. Voor beide type afspraken plan je via ons contactformulier een adviesgesprek in tijdens onze openingstijden (dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00). Hoe het werkt lees je hieronder.

Click here for the info in English.
ZO WERKT EEN ONLINE ADVIESGESPREK

Vraag via ons contactformulier een videogesprek aan voor online advies. In overleg (per e-mail) plannen we vervolgens een tijdstip.

Stuur ons min. een dag voor de afspraak informatie ter voorbereiding zoals afmetingen van de ruimte en evt wensen en voorkeuren. 

Voor kleding-, wandkasten en wandbedden geldt dat we deze tijdens de online afspraak kunnen uitwerken in ons 3D-tekenprogramma.

Na afloop van het gesprek ontvang je een vrijblijvende prijsopgave per e-mail.Maak afspraak videogesprek

ZO WERKT EEN SHOWROOM ADVIESGESPREK

Vraag een afspraak in onze showroom aan via ons contact formulier, waarbij je jouw voorkeur voor een of meerdere dag(delen) aangeeft.

Wij reserveren in overleg een tijdslot, waarin we je uitgebreid kunnen adviseren. Graag ontvangen wij min. een dag voor de afspraak informatie ter voorbereiding; afmetingen van de ruimte en evt. wensen en voorkeuren. 

Bij het samenstellen van een kledingkast, wandkast of opklapbed kun je meekijken (en meedenken) terwijl wij deze voor je uitwerken in ons 3D-tekenprogramma.

Na afloop van het gesprek ontvang je een vrijblijvende prijsopgave per e-mail.

Maak showroom afspraak

XXX
Log in
Heb je al een favorieten account aangemaakt? Log dan hieronder in om je bewaarde afbeeldingen te bekijken.
Email Adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. 
E-mail adres
Contact
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
Registreren
Onder favorieten kun je eenvoudig al je favoriete afbeeldingen bewaren. Je kunt een foto toevoegen door op het 'ster' icoontje te klikken onder een afbeelding. De afbeeldingen blijven bewaard totdat je de website verlaat. Je hebt hiervoor geen account nodig.
Favoriete afbeeldingen opslaan
Bewaar je favoriete afbeeldingen door een account aan te maken. Vul hieronder je e-mailadres in en geef een wachtwoord (naar keuze, minimaal 5 tekens) op. 
E-mail adres
Wachtwoord
Log in
Contact
F.A.Q. / Veelgestelde vragen