Videogesprek

Het liefste maken wij een afspraak in onze showroom, maar ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken dan is het ook mogelijk een videogesprek in te plannen. Hieronder lees je meer over deze online service.

Click here for the info in English regarding our video call service.


maak showroom afspraak plan een videogesprekhoe werkt een videogesprek?

UITLEG VIDEOGESPREK

Ben je niet in de gelegenheid om de showroom te bezoeken, dan bieden wij ook de mogelijkheid voor een videogesprek. Dit verloopt als volgt;

  1. Maak eerst een afspraak voor een videogesprek via ons contactformulier, je ontvangt dan per e-mail meer informatie.
  2. Tijdens het videogesprek bespreken wij je wensen en vertellen wij je meer over onze collectie.
  3. Bij het samenstellen van een kast of opklapbed kun je meekijken (en meedenken) terwijl wij deze voor je uitwerken in ons 3D-tekenprogramma.
  4. Na afloop van het gesprek ontvang je desgewenst een vrijblijvende prijsopgave per e-mail.

voorbereiding op een videogesprek

hoe bereid je het gesprek voor

Je voert een videogesprek vanaf iedere plek waar je online bent. Dit kan via je computer, laptop of tablet. Een groot scherm is wel handiger tijdens een videogesprek, dan mis je geen details in het ontwerp.


Wanneer wij een kledingkast, wandkast of wandbed voor je gaan ontwerpen ontvangen wij voor de afspraak graag per e-mail zoveel mogelijk input zodat wij de afspraak kunnen voorbereiden. Graag ontvangen wij de volgende informatie:

  • Afmetingen van de wand of kamer waar de kast(en) moeten komen te staan. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een plattegrond met maatvoering (geef daarbij alvast aan waar de kast moeten komen te staan). 
  • Zijn er bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden?
  • Je wensen en voorkeuren, bijvoorbeeld aan de hand van afbeeldingen van onze website. Bekijk de vele voorbeelden van kledingkasten, woonkamerkasten of opklapbedden op onze website. 

LAAT JE INSPIREREN

KLEDINGKASTEN

Onze kledingkast collectie hebben we opgedeeld in de volgende categorieën; klapdeurkast, schuifdeurkast en inloopkast. De Bed Habits garderobekast systemen zijn modulair, en worden naar wens samengesteld/ontworpen in 3D in de showroom of tijdens een videogesprek.

WANDKASTEN

Bekijk hier verschillende wandkasten ter inspiratie. In de showroom of tijdens een videogesprek vertellen wij je meer over de vele mogelijkheden en ontwerpen wij je wandkast in 3D.

OPKLAPBEDDEN

Opklapbedden zijn ideaal voor kleine ruimtes of als logeerbed! Kies uit verschillende wandbedden en combineer deze met een kast, bank, tafel of een bureau.  Stel met ons je ideale opklapbed samen, in de showroom of per videogesprek. Bekijk hier enkele voorbeelden van klapbedden.

SLAAPBANKEN

Luxe slaapbanken met keuze uit verschillende modellen verkrijgbaar in vele afmetingen, gecombineerd met een comfortabel matras. Stel je eigen slaapbank samen in onze showroom of tijdens een videogesprek. Bekijk hier onze collectie bedbanken.   

XXX
Log in
Heb je al een favorieten account aangemaakt? Log dan hieronder in om je bewaarde afbeeldingen te bekijken.
Email Adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. 
E-mail adres
Contact
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
Registreren
Onder favorieten kun je eenvoudig al je favoriete afbeeldingen bewaren. Je kunt een foto toevoegen door op het 'ster' icoontje te klikken onder een afbeelding. De afbeeldingen blijven bewaard totdat je de website verlaat. Je hebt hiervoor geen account nodig.
Favoriete afbeeldingen opslaan
Bewaar je favoriete afbeeldingen door een account aan te maken. Vul hieronder je e-mailadres in en geef een wachtwoord (naar keuze, minimaal 5 tekens) op. 
E-mail adres
Wachtwoord
Log in
Contact
F.A.Q. / Veelgestelde vragen