COOKIE INSTELLINGEN

Luxe slaapbanken Amsterdam

De oplossing voor logés; overdag een comfortabele bank en 's nachts een heerlijk bed. De vorm, bekleding, afmeting en type matras van de slaapbank kies je zelf. Bekijk online alle modellen slaapbanken en kies je favoriet. In onze showroom geven we je graag een demonstratie, kun je de verschillende matrassen testen en alle stofstalen bekijken.

Bekijk de collectie
Slaapbank model 101 Bed Habits 1920 1

Luxe slaapbank

Op zoek naar een luxe slaapbank, klassiek of modern? Slaapbanken oftewel sofabedden uit de collectie van Bed Habits zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, afmetingen en met een afneembare hoes in stof of leer. Kies daarnaast uit verschillende type matrassen, waardoor elke slaapbank echt afgestemd is op jouw wensen. Onze slaapbanken worden bijna altijd gratis geleverd en gemonteerd in Amsterdam.
showroom bed habits

Showroom Amsterdam

Voor hulp bij het vinden van de juiste slaapbank kun je een afspraak maken of binnenlopen in onze showroom in Amsterdam. Wij geven dan graag uitgebreid advies, waarbij we de collectie doornemen en de stof- en leerstalen bekijken. Ook kun je in onze showroom proefliggen op een slaapbank en zelf ervaren hoe eenvoudig het in- en uitklappen is. 

Kwaliteit & comfort

Slaapbanken lattenbodem Bed Habits

Inclusief lattenbodem

Bijzonder aan onze slaapbanken is dat ze worden uitgevoerd met een geïntegreerde lattenbodem, wat zorgt voor een comfortabel slaapsysteem.
Slaapbank matrassen Bed Habits

Comfortabel matras

Standaard hebben onze slaapbanken een binnenveringsmatras. Optioneel kun je kiezen voor 'memory foam'. Bij de meeste modellen is het matras verwerkt in het binnenwerk, waardoor je niet op de zitkussens van de bank slaapt.
Slaapbank model 101 Bed Habits 1200 3

Afwerking in stof of leer

Voor de afwerking is er keuze uit stof of leer van hoge kwaliteit in diverse kleuren en samenstellingen. Bij de meeste modellen uit onze slaapbanken collectie zijn de stoffen hoezen bovendien afneembaar. Bezoek onze showroom voor een compleet overzicht van de stof- en leerstalen.

Onze slaapbanken service

Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw slaapbank op maat; van een uitvoerig advies tot een zorgeloze levering. 

Slaapbank model 103 Bed Habits 1840 6
style
Advies & proefliggen
Plan een adviesgesprek in met een adviseur in onze showroom en test zelf de verschillende matrassen en het eenvoudig in- en uitklappen van de slaapbank.
levering en montage bed habits
delivery
Zorgeloze levering & montage
Jouw slaapbank wordt door een vakkundig team bezorgd en gemonteerd. Verhuislift nodig? Deze kan het montagebedrijf voor je huren.
matrassen comfort en kwaliteit garantie bed habits
Checkmark
Garantie
Op een slaapbank uit onze collectie zit standaard 2 jaar garantie. Ook zijn wij aangesloten bij de Centrale Branche Vereniging wonen.