pinterest-noscript
close
Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.
close
COOKIE INSTELLINGEN

Adviesgesprek

Een nieuw bed, kast of complete slaapkamer? Tijdens een adviesgesprek vertalen wij samen jouw ideeën en wensen naar een passend design meubel of interieur. Hieronder leggen we kort uit wat zo'n gesprek inhoudt en hoe je je voor kunt bereiden.

Het werkt het?

PLAN EEN AFSPRAAK

Vraag een afspraak aan via ons contactformulier, waarbij je jouw voorkeur voor een of meerdere dag(delen) aangeeft. Wij reserveren in overleg een tijdslot, waarin we je uitgebreid kunnen adviseren. Dit kan bij ons in Amsterdam of online via een videogesprek.

 

DE VOORBEREIDING

Je hebt vaak zelf al een idee of bepaalde voorkeur. Daarnaast biedt elke ruimte z'n eigen mogelijkheden en uitdagingen. Dit nemen we graag mee in ons advies- en ontwerpproces. Daarom ontvangen wij graag minimaal een dag voor de afspraak per email relevante informatie ter voorbereiding; denk aan de afmetingen van de ruimte, (evt.) foto's en een beknopt 'wensenlijstje'.

 

UITGEBREID ADVIES

We ontvangen je in de showroom of in onze online-omgeving. Samen met een adviseur bespreek je aan de hand van de door ons ontvangen input wat je wensen en voorkeuren zijn. Vervolgens bekijk je de collectie i.c.m. de verschillende kleur- en materiaalstalen. Op basis hiervan gaan we aan de slag met een passend advies. Staat je gesprek gepland in de showroom, dan lopen we natuurlijk graag een rondje ter inspiratie.

 

3D ONTWERP & VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Bij het samenstellen van een kledingkast, wandkast of opklapbed kun je tijdens de afspraak meekijken (en meedenken) terwijl wij deze voor je uitwerken in ons 3D-tekenprogramma. Na afloop van het gesprek ontvang je een vrijblijvende prijsopgave per e-mail.

 

Maak een afspraak

Inspiratie

Hieronder laten we enkele voorbeelden zien van een vertaling naar mooie meubels of complete interieuren. In onse showroom staan ook voorbeeld opstellingen om te bekijken. Kom gerust een keer langs!

 

Bezoek de showroom

inspiratie badkamer kast bed habits
inspiratie bed en nachtkastjes bed habits
inspiratie boekenkast woonkamer bed habits
inspiratie bed stoffen hoofdbord bed habits
inspiratie halkast bed habits
inspiratie wandkast en zithoek bed habits
inspiratie kledingkast interieur bed habits
inspiratie wandmeubels entree woonkamer bed habits
inspiratie wandplank hangsysteem bed habits