pinterest-noscript
close
Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.
close
COOKIE INSTELLINGEN

Design bedden

Onze bedden collectie biedt een ruime keuze uit materiaal, kleur, vorm en afmeting. Kies bijvoorbeeld voor een bedombouw in een strakke matlak, massief notenhout of bekleed in stof of leer. Je kunt ook meerdere materialen combineren.

Veel gestelde vragen over onze bedden

Meestal is de bedbodem niet inbegrepen omdat er gekozen kan worden uit verschillende type bedbodems; vlak of elektrisch verstelbaar. Zo is er keuze uit verschillende lattenbodems, schotelbodems of bijvoorbeeld luxe (inzet)boxsprings. De keuze voor een bedbodem is afhankelijk van het type bedombouw en de dikte van het frame. Wij geven je uitgebreid advies bij de keuze voor een bedbodem. 
In sommige gevallen is de ombouw uitgevoerd inclusief een geïntegreerde lattenbodem, zoals bijvoorbeeld de bedden met een opklapbare lattenbodem. Dit staat dan bij de vanaf prijs vermeld op de product pagina.

Wij combineren een design bedombouw met een goed slaapsysteem, zoals bedbodems en matrassen. Een compleet bed wordt samengesteld op basis van jouw voorkeuren dus het is lastig om een setprijs te noemen. Tijdens een afspraak in onze showroom bekijken we samen de collectie en mogelijke combinaties met een bedbodem en/ of matras. In onze testruimte kun je de verschillende bodems en matrassen uitgebreid testen.

Momenteel ligt de gemiddelde levertijd tussen de 9 en 12 weken, afhankelijk van de gekozen afwerking van de ombouw en of er bijvoorbeeld maatwerk (extra lengte) toegepast moet worden. In aanloop naar de feestdagen in december of de zomervakantie (augustus) kan de levertijd langer zijn. Bij aankoop van een bed bieden wij in geval van nood als service de optie aan om een tijdelijk bed te huren tegen een speciaal tarief. Hiervoor wordt gemiddeld binnen een week een 2-persoons bed geleverd en gemonteerd.
Afhankelijk van het bedmodel zijn er verschillende standaard afmetingen mogelijk. De meest gangbare, 2-persoons afmetingen zijn 160 of 180 x 200  cm (matrasmaat). Tegen een meerprijs is het vaak mogelijk om te kiezen voor extra lengte (210 of 220 cm). Wij maken daarnaast ook bedden, hoofdborden en matrassen op maat. Zoek je een boxspring of matras in een extra grote afmeting, hoogte of in een speciale vorm? Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een adviesgesprek.
Onze bedden worden (in de meeste gevallen) bezorgd en gemonteerd door een gespecialiseerd montagebedrijf. In sommige gevallen wordt er voor de bezorging een meerprijs gerekend, bv voor levering in België of op de eilanden. Lees hier meer over onze levering en montage service.
Designbed Yoma BedHabits serieZ 18

Meer over onze design bedden

Een design bed op maat

Naast een mooi design bed zijn een goede bodem en passend matras belangrijk voor slaapcomfort op maat. In onze slaapstudio kun je op je gemak bedbodems en matrassen uitproberen om te ontdekken wat het beste bij jou past. Ook denken we mee over het opmaken van je bed; van kussens en dekbedden tot overtrekken, spreien en sierkussens.  Wij presenteren o.a. de complete collectie van het Nederlandse home couture label Mrs.Me met dekbed overtrekken van het fijnste katoen en plaids, sierkussens en spreien in verrassende materialen. 

Persoonlijk en passend advies

Bed Habits is expert op het gebied van slapen met bijna 20 jaar ervaring. Wij combineren tijdloze design bedden met hoogwaardig slaapsystemen om een perfecte match te creëren tussen vorm en functie. In onze showroom tonen wij een selectie van onze collectie design bedden en geven wij uitgebreid advies. Loop een keer binnen in onze showroom in Amsterdam voor inspiratie of maak een advies afspraak.