COOKIE INSTELLINGEN

Meesterlyk Boxsprings

Ontwerp je eigen boxspring met onze Meesterlyk boxspring collectie. Een duurzaam slaapsysteem, geproduceerd in Nederland, met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn voor een vlakke of verstelbare boxspring.

Veel gestelde vragen over onze boxsprings

Om maar gelijk een misverstand uit de wereld te helpen; een boxspring is helemaal geen bed maar een 'bedbodem' net zoals bijvoorbeeld een lattenbodem of schotelbodem.  Een boxspring is vaak gestoffeerd in een meubelstof en heeft een kern van bonell-  of (luxere) pocketvering, met een afdeklaag van koudschuim of natuurrubber. Een luxere boxspring uit de Bed Habits collectie bevat een 7 zone pocketvering met een afdeklaag van natuurrubber. Op de boxspring wordt een matras gelegd en vaak ook nog een topmatras. 

Inzet boxspring 

Bij een bedombouw of ledikant kun je meestal uit meerdere 'bedbodems' kiezen waaronder verschillende lattenbodems of een 'inzet' boxspring. Deze bedbodem wordt in de ombouw geplaatst en is daardoor niet zichtbaar, alleen het matras komt boven de bedrand uit.

Wij geven graag advies voor een passende bedbodem of boxspring combinatie!

Ja, wij maken ook boxsprings, hoofdborden en matrassen op maat. Wil je bijvoorbeeld een boxspring of een matras in een extra grote afmeting, hoogte of in een speciale vorm? In veel gevallen kunnen wij dit realiseren. Heel veel is mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een adviesgesprek.
Onze bedden en boxsprings worden (in de meeste gevallen) bezorgd en gemonteerd door een gespecialiseerd montagebedrijf. In sommige gevallen wordt er voor de bezorging een meerprijs gerekend, bv voor levering in België of op de eilanden. Lees hier meer over onze levering en montage service.
Onze natuurlatex is zo zuiver mogelijk (plantaardig) en wordt niet aangelengd met synthetische latex. De hoeveelheid energie die nodig is voor het oogsten, verwerken en transporteren van de natuurlatex is slechts een fractie van wat nodig is voor synthetische latex. 
boxspring Cyllene sand R Bed habits 3