pinterest-noscript
close
Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.
close
COOKIE INSTELLINGEN

Meesterlyk Boxsprings

Ontwerp je eigen boxspring met onze Meesterlyk boxspring collectie. Een duurzaam slaapsysteem, geproduceerd in Nederland, met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn voor een vlakke of verstelbare boxspring.

Veel gestelde vragen over onze boxsprings

Om maar gelijk een misverstand uit de wereld te helpen; een boxspring is helemaal geen bed maar een 'bedbodem' net zoals bijvoorbeeld een lattenbodem of schotelbodem. Een boxspring is vaak gestoffeerd in een meubelstof en heeft een kern van bonell-  of (luxere) pocketvering, met een afdeklaag van koudschuim of natuurrubber. Een luxere boxspring uit de Bed Habits collectie bevat een 7-zone pocketvering met een afdeklaag van natuurrubber. Op de boxspring wordt een matras gelegd en vaak ook nog een topmatras.

Bij een bedombouw, bedframe of ledikant kun je meestal uit meerdere 'bedbodems' kiezen, waaronder verschillende (elektrische) lattenbodems of een 'inzet' boxspring. Een inzet boxspring wordt in de ombouw geplaatst en is daardoor niet zichtbaar, alleen het matras komt boven de bedrand uit. Wij geven graag advies voor een passende bedbodem of boxspring combinatie.

Ja, wij maken ook boxsprings, hoofdborden en matrassen op maat. Wil je bijvoorbeeld een boxspring of een matras in een extra grote afmeting, hoogte of in een speciale vorm? In veel gevallen kunnen wij dit realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een adviesgesprek.
Onze bedden en boxsprings worden (in de meeste gevallen) bezorgd en gemonteerd door een gespecialiseerd montagebedrijf. In sommige gevallen wordt er voor de bezorging een meerprijs gerekend, bv voor levering in België of op de eilanden. Lees hier meer over onze levering en montage service.
Onze natuurlatex is zo zuiver mogelijk (plantaardig) en wordt niet aangelengd met synthetische latex. De hoeveelheid energie die nodig is voor het oogsten, verwerken en transporteren van de natuurlatex is slechts een fractie van wat nodig is voor synthetische latex. 
boxspring Cyllene sand R Bed habits 3

Meer over onze boxsprings

Een boxspring als bedbodem

Een boxspring is een bedbodem net zoals bijvoorbeeld een lattenbodem of schotelbodem. Combineer je de boxspring met een hoofdbord, matras(sen) en eventueel topmatras dan spreek je over een boxspringcombinatie. Daarnaast kun je een luxe boxspring ook in een design bedombouw plaatsen. Het grote voordeel van een boxspring van Bed Habits is dat deze is uitgevoerd met een kern van pocketvering, waardoor deze een nog betere ondersteuning biedt dan een reguliere lattenbodem. De afdeklaag van luxe natuurlatex zorgt daarna voor extra comfort.

Personaliseer jouw boxspringcombinatie

Onze handgemaakte boxsprings vormen de perfecte bedbodem voor een comfortabele en duurzame boxspringcombinatie. Om deze helemaal naar jouw smaak samen te stellen kun je kiezen uit verschillende afmetingen, sierpootjes, luxe bekleding in stof of leer, type hoofdborden en een passend matras(sen). Een afwijkende maat of speciale vorm is ook te realiseren. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.