COOKIE INSTELLINGEN
Boxspring Castor pink R bed habits 10
boxspring  Pollux yellow R bed habits slider
boxspring vooraanzicht
Fullscreen
Boxspring Castor pink R bed habits 10
boxspring  Pollux yellow R bed habits slider
boxspring vooraanzicht
Vanaf € 1.418 | o.b.v. 160 x 200 x 21 cm excl. matras en hoofdbord
Meesterlyk Boxsprings

Vlakke boxspring

Vanaf € 1.418 | o.b.v. 160 x 200 x 21 cm excl. matras en hoofdbord

Onze Meesterlyk boxspring collectie wordt handgemaakt in Nederland met gebruik van de beste materialen en afwerking, met ruime keuze uit verschillende type stof of leer. Voor de dikte van de boxspring kun je kiezen uit 11, 21 of 28 cm. De kern bestaat uit een mini-pocketvering met 5 comfortzones en wordt afgedekt door een comfortlaag van zuivere natuurlatex. Standaard geleverd inclusief 6 zwarte ronde houten pootjes van 6, 9 of 12 cm hoog. Overige design pootjes mogelijk tegen een meerprijs.

Voor een complete set combineer je onze boxspring met een (op maat gemaakt) hoofdbord en een van onze eco matrassen.


Uitgebreid advies op afspraak.
Inspirerende showroom. 
Levering en installatie door vakkundig montageteam.

Vakmanschap & kwaliteit

De Meesterlyk boxspring bestaat uit een stevig frame met pocketveren en een afdeklaag en wordt in in Nederland handgemaakt door vakmensen. Klik op de dotjes hieronder voor meer informatie over de verschillende boxspring onderdelen.

boxspring binnenwerk doorsnede dots

Tijdloos design

Het uiterlijk van een boxspringcombinatie wordt mede bepaald door de dikte van de box, type pootjes en of je kiest voor een gestoffeerd of juist naturel matras.

boxspring bed habits details 7
boxspring bed habits details 8
boxspring  Pollux yellow R bed habits details 6
boxspring  Pollux yellow R bed habits details 5
boxspring  bed habits details 4
boxspring  bed habits details 3

Boxspringcombinatie

Een boxspringcombinatie bouw je op uit verschillende onderdelen die samen het comfort en balans van het systeem bepalen. 


DE BOXSPRING 

De boxspring zelf, met daarin pocketveren voor een goede ondersteuning, vormt het onderstel ofwel de bedbodem. Deze wordt handgemaakt in Nederland met gebruik van de beste, natuurlijke materialen ten behoeve van een lange levensduur.


HET MATRAS

Voor optimale ondersteuning en ter bescherming van je boxspring kies je voor een goed ventilerend matras. Elk matras kan gecombineerd worden met onze boxspring, zolang de afmeting gelijk is. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van onze eco matrassen. Het matras kun je optioneel in dezelfde stof laten stofferen als de boxspring.


HET TOPDEKMATRAS

Een topper ofwel topdekmatras zorgt voor meer comfort en luxe. Kies je voor een gestoffeerd matras dan is een topdekmatras essentieel. Bij een niet gestoffeerd matras is dit optioneel. Voordeel van een topmatras is dat deze makkelijker op te dekken is en bovendien verlengt een topper de levensduur van je matras.


HET HOOFDBORD

Een hoofdbord maakt de combinatie af en bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je bed. Je kunt kiezen uit een van onze hoofbord modellen met keuze uit verschillende stoffen of leer voor de afwerking. Ook is het mogelijk een hoofdbord op maat te laten maken.

Ik heb interesse

Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale bed of slaapkamer. In enkele stappen creëren wij een product of oplossing op maat, helemaal passend bij jouw smaak en wensen.
interieur showroom
schedule
Maak een afspraak
Plan een adviesgesprek in met een adviseur in onze showroom of via een videogesprek.
advies en inspiratie bed habits 2
style
Advies & inspiratie
Tijdens de afspraak nemen we de collectie door en bekijken materiaal- en kleurstalen.
over ons team
design
Vrijblijvende offerte
Alle input wordt door ons omgezet naar een (vrijblijvende) offerte.
//