pinterest-noscript
close
Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.
close
COOKIE INSTELLINGEN

Nachtkastjes & ladekasten

Onze ladeblokken, nachtkastjes, ladekasten en voorraadkasten zijn zowel functioneel als mooi vormgegeven. Ze helpen je om ruimtes op een georganiseerde manier in te richten, zonder in te leveren op stijl.  Je kunt zelfs een nachtkastje op maat samenstellen met ons modulair systeem. Bekijk hieronder een overzicht van onze collectie.

Meer over onze nachtkastjes

Nachtkastjes of ladekast

Grote kans dat je voor het slapen gaan nog even een boek leest of de laatste berichtjes op je telefoon checkt. Waar laat je dan alles wanneer je de lamp uit doet? En die lamp moet natuurlijk ook ergens op staan. Een nachtkastje of ladekast is daarom een essentieel onderdeel van je slaapkamer. Naast praktisch mogen ze ook een echte eyecatcher naast je bed zijn! Bekijk online onze nachtkastjes collectie of loop eens binnen in onze showroom.

 

MODULAIRE NACHTKASTJES

Met het modulaire systeem 'Easy' creëer je zelf een nachtkastje of commode door te kiezen uit afmeting, afwerking en kleur.  Zo ontwerp je zelf een uniek slaapkamermeubel, passend bij je interieur en met voldoende opbergruimte. Combineer bijvoorbeeld een ladekast met een kledingrek of met een spiegel.  Natuurlijk zijn er nog veel meer voorbeelden van prachtige design nachtkastjes en ladekasten in allerlei vormen, maten en afwerkingen.