pinterest-noscript
close
Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.
close
COOKIE INSTELLINGEN

Kledingkasten

Stel met ons je ideale kledingkast samen. Bekijk diverse voorbeelden van garderobekasten met klapdeuren, schuifdeuren of bekijk onze collectie inloopkasten. Tijdens een adviesafspraak ontvang je uitgebreid advies en werken wij je kast uit in onze 3D tekensoftware.    

Veel gestelde vragen over onze kledingkasten

De prijs van een garderobe- of kledingkast hangt af van de gewenste afmetingen, de keuze van materialen en de indeling van de kast. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het niet mogelijk is om een gemiddelde prijs te geven, elke kast is uniek. Om een idee te krijgen van het prijsniveau, geven we bij elke kast een indicatieprijs op basis van de getoonde compositietekening onder 'Prijzen en afmetingen'.

Tijdens een ontwerpafspraak of adviesgesprek maken wij een 3-D ontwerp in combinatie met een vrijblijvende prijsopgave.

Maken jullie ook kasten op maat? Wij werken met een modulair kastsysteem, waardoor wij onze maatwerk kledingkasten betaalbaar kunnen aanbieden. Binnen dit concept is het in veel gevallen mogelijk de garderobekast qua maatvoering en indeling naar wens aan te passen of samen te stellen.

Ja. In de meeste gevallen is het mogelijk om extra interieuronderdelen te bestellen of om bijvoorbeeld een eerder geleverde kast uit te breiden.
Ja. Het is in de meeste gevallen mogelijk om een kastinterieur opnieuw in te delen, waarmee je flexibel blijft.
Wij werken met het aanbod van verschillende fabrieken, elk met hun eigen stijl en mogelijkheden. Om deze reden is er geen standaard prijslijst welke wij je kunnen toesturen. Voor een vrijblijvende prijsopgave, maak een afspraak voor een advies- en/of ontwerpgesprek. Dit kan zowel in onze showroom of online via Zoom. 
Onze kledingkasten worden (in de meeste gevallen) bezorgd en gemonteerd door een gespecialiseerd montagebedrijf. In sommige gevallen wordt er voor de bezorging een meerprijs gerekend, bv voor levering in België of op de eilanden. Lees hier meer over onze levering en montage service.
Omdat elke kast uniek is en speciaal voor jou gemaakt wordt, hebben onze kasten een levertijd. Gemiddeld ligt de levertijd van een garderobekast (momenteel) tussen de 9 en 12 weken, afhankelijk van de gekozen afwerking van de kast en of er bijvoorbeeld maatwerk toegepast moet worden. In aanloop naar de feestdagen in december of de zomervakantie (augustus) kan de levertijd langer zijn.
Wij verkopen geen losse kastdeuren. Wel zijn er losse schuifdeuren, uit onze inloopkast-collectie, verkrijgbaar om bijvoorbeeld te gebruiken als roomdividers.
Garderobekast schuifdeurkast Alfa N Bedhabits 1920x1200 5

Inspiratie

Design Kledingkast BedHabits 22 007
Design Kledingkast BedHabits 22 092 093
Design Kledingkast BedHabits 22 011
Design Kledingkast BedHabits 22 048 049
Design Kledingkast BedHabits 22 008
Design Kledingkast BedHabits 22 012 013
Design Kledingkast BedHabits 22 018 019
Design Kledingkast BedHabits 22 052
Design Kledingkast BedHabits 22 039
Design Kledingkast BedHabits 22 037
Design Kledingkast BedHabits 22 023
Design Kledingkast BedHabits 22 025
Design Kledingkast BedHabits 22 041
Design Kledingkast BedHabits 22 074 075
Design Kledingkast BedHabits 22 131

Meer over de kledingkasten van Bed Habits

Kledingkast ontwerp in 3D

Tijdens een adviesgesprek in onze showroom, of online via een videocall, geven wij uitgebreid advies. Hierbij laten we kleur- en materiaalstalen zien, lopen langs voorbeelden in de showroom en maken, terwijl je meekijkt, een 3D tekening van jouw ideale kast. Voor beide type afspraken kun je via ons contactformulier een adviesgesprek aanvragen. Levering is bij ons ook in goede handen; onze kasten worden door een professioneel montagebedrijf bezorgd en gemonteerd.

Maatwerk garderobekasten

Modulaire garderobe- en inloopkasten uit de Bed Habits collectie zijn verkrijgbaar in vele breedte- en hoogtematen. Tevens is het mogelijk een kast op maat te maken bijvoorbeeld in hoogte of diepte. Het interieur van een kledingkast wordt samengesteld uit losse elementen zoals planken, roedes, spiegels, verlichting, kledingliften, stropdas of schoenenlades en andere accessoires voor extra comfort.