pinterest-noscript
close
Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.
close
COOKIE INSTELLINGEN

Inloopkasten

Met ons open kledingkastsysteem creëer je een inloopkast die perfect past binnen de beschikbare ruimte en aansluit op jouw smaak. Onze praktische en ruime inloopkasten worden ontworpen om aan verschillende wooneisen te voldoen. Hierbij heb je de vrijheid om zelf afwerking, kleur en kastinrichting te kiezen. Bekijk hieronder enkele 'walk-in closet' opstellingen.

Veel gestelde vragen over onze inloopkasten

Dit is afhankelijk van de gewenste afmetingen, keuze voor materialen en kastinterieur of -indeling. Door de vele opties is het niet mogelijk om een gemiddelde prijs af te geven voor een inloopkast.

Tijdens een ontwerpafspraak of adviesgesprek maken wij een 3-D ontwerp in combinatie met een vrijblijvende prijsopgave.

Wij werken met een modulair kastsysteem, waardoor het mogelijk is de inloopkast qua maatvoering en indeling helemaal naar wens samen te stellen. 
Ja. Het is in de meeste gevallen mogelijk om een kastinterieur opnieuw in te delen, waarmee je flexibel blijft.
Onze inloopkasten worden (in de meeste gevallen) bezorgd en gemonteerd door een gespecialiseerd montagebedrijf. In sommige gevallen wordt er voor de bezorging een meerprijs gerekend, bv voor levering in België of op de eilanden. Lees hier meer over onze levering en montage service.
Omdat elke inloopkast uniek is en speciaal voor jou gemaakt wordt, hebben onze kasten een levertijd van gemiddeld 9 tot 12 weken. Dit is afhankelijk van de gekozen afwerking en of er bijvoorbeeld maatwerk toegepast is. In aanloop naar de feestdagen in december of de zomervakantie kan de levertijd langer zijn.

Met ons modulair kastsysteem kunnen wij, op een betaalbare manier, nagenoeg elke ruimte optimaal indelen. Naast de standaard kastelementen is er in veel gevallen maatwerk mogelijk. Voor een ontwerp/ prijsopgave maak je een afspraak in de showroom of online via een videogesprek. Vooraf ontvangen wij graag per email relevante informatie, zoals o.a. de afmetingen van de ruimte, eventuele foto's en een wensenlijstje. Vervolgens gaan wij aan de slag en bereiden wij de afspraak voor. Tijdens de afspraak tonen wij je een 3D ontwerp,  zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden om jouw ruimte zo slim mogelijk in te delen.

Inloopkast Walk in closet Ben N BedHabits 1920x1200 1

Inspiratie

Inloopkast Walk in closet Break N BedHabits 1920x1200 20
Inloopkast Walk in closet Ben N BedHabits 1200x1500 11
Inloopkast Walk in closet Ben N BedHabits 1920x1200 5
Inloopkast Walk in closet Ben N BedHabits 1200 3
Inloopkast Walk in closet Break N BedHabits 1920x1200 21
Inloopkast Walk in closet Ben N BedHabits 1920x1200 10
Inloopkast Walk in closet Ben N BedHabits 1200x1920 10
Inloopkast Walk in closet Ben N BedHabits 1920x1200 8
Inloopkast Walk in closet Break N BedHabits 1920x1200 24
Inloopkast Walk in closet Break N BedHabits 1920x1200 22
Inloopkast Loft O Bedhabits 1920 6
Inloopkast Walk in closet Break N BedHabits 1920x1200 5
Inloopkast Loft O Bedhabits 1920 2   kopie
Inloopkast Loft O Bedhabits 1200 5
Inloopkast Loft O Bedhabits 1920 4
Inloopkast Loft O Bedhabits 1920 7

Meer over onze inloopkasten

Benut je ruimte optimaal

Met ons modulaire inloopkastsysteem kun je een ruimte optimaal indelen en benutten. Jouw ideale design walk-in closet kan o.a. worden uitgerust met hoekmodules, ophangrails, schoenenrekken, lades, open vakken en led-verlichting. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en welke oplossingen er voor jouw situatie zijn? Maak dan een ontwerpafspraak. Samen werken we naar een kastontwerp passend bij jouw wensen en de mogelijkheden die de ruimte biedt. Een design inloopkast waarbij vorm en functie samenkomen.

Voordelen van een inloopkast

Een inloopkast biedt veel ontwerpflexibiliteit zodat je zowel je kleding, schoenen als overige accessoires naar wens kunt organiseren. Een extra kamer krijgt zo een dubbele functie; naast een praktische opbergruimte creëer je een kleedkamer waar je je, met een eventueel zitje, in alle rust kunt omkleden. De mooiste items worden niet weggestopt maar zijn in een oogopslag zichtbaar. Ook is er vaak een betere ventilatie in een inloopkast, zodat je kleding kan ademen en langer mooi en fris blijft.