pinterest-noscript
close
Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.
close
COOKIE INSTELLINGEN

Wandkasten

Met ons modulaire kastsysteem ontwerp je een boekenkast, tv-meubel, dressoir of wandkast op maat. Kies uit verschillende modules, afmetingen, materialen en kleuren. Tijdens een adviesgesprek bespreken wij alle mogelijkheden, bekijken de verschillende materiaalstalen en werken je kast uit in onze 3D tekensoftware.    

Veel gestelde vragen over onze wandkasten

Wij werken met een modulaire kastsystemen, waardoor wij onze maatwerk wandkasten betaalbaar kunnen aanbieden. Binnen dit concept is het in veel gevallen mogelijk de wandkast qua maatvoering naar wens aan te passen of samen te stellen.
Dit is afhankelijk van de gewenste afmetingen en keuze voor materialen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, waardoor het niet mogelijk is om een gemiddelde prijs af te geven. Om een idee te geven van het prijsniveau geven wij bij elke kast een indicatieprijs, welke is gebaseerd op de compositietekening onder 'Afmetingen & vanaf prijs'. Tijdens een ontwerpafspraak geven wij uitgebreid advies en maken wij een 3-D ontwerp in combinatie met een vrijblijvende prijsopgave. 
Wij werken met het aanbod van verschillende fabrieken, elk met hun eigen stijl en mogelijkheden. Om deze reden is er geen standaard prijslijst welke wij je kunnen toesturen. Voor een vrijblijvende prijsopgave kun je een afspraak maken voor een advies- en/of ontwerpgesprek. Dit kan zowel in onze showroom of online via Zoom. 
Onze wandkasten worden (in de meeste gevallen) bezorgd en gemonteerd door een gespecialiseerd montagebedrijf. In sommige gevallen wordt er voor de bezorging een meerprijs gerekend, bv voor levering in België of op de eilanden. Lees hier meer over onze levering en montage service.
Omdat elke kast uniek is en speciaal voor jou gemaakt wordt, hebben onze kasten een levertijd. Gemiddeld ligt de levertijd van een wandkast (momenteel) tussen de 9 en 12 weken, afhankelijk van de gekozen afwerking van de kast en of er bijvoorbeeld maatwerk toegepast moet worden. In aanloop naar de feestdagen in december of de zomervakantie (augustus) kan de levertijd langer zijn.
Wandkast NM BedHabits 10 1920 2

TV-kast, wandkast of boekenkast

Een tv-kast, boekenkast of wandkast kun je bij Bed Habits naar wens samenstellen in diverse afmetingen en afwerkingen. Ons wandkasten-systeem biedt verschillende modules; hangend of staand, open of dicht, met bureaublad of TV-paneel (waarachter kabels weggewerkt kunnen worden) met klepdeurkastje voor je mediabox en nog veel meer. Voor de afwerking kun je o.a. kiezen uit diverse kleuren matlak, hoogglanslak of een hout melamine.

Met onze modulaire kastsystemen bieden we oplossingen voor kantoor, woonkamer of slaapkamer. Denk aan een boekenkast als roomdivider en een wandkast met ingebouwde werkplek en voldoende opbergruimte. Wij denken graag mee en maken desgewenst een 3D ontwerp.

Plan een ontwerp afspraak

Stel samen met ons je ideale kast samen! Uitgebreid persoonlijk advies geven wij, op afspraak, zowel in onze showroom als online via een videogesprek. Voor beide type afspraken kun je via ons contactformulier een adviesgesprek inplannen. Tijdens de afspraak kun je meekijken en meedenken terwijl wij een kast voor je uitwerken in ons 3D -tekenprogramma. Na afloop van het gesprek ontvang je een vrijblijvende prijsopgave. Wanneer je bij Bed Habits een wandkast bestelt, wordt deze door een vakkundig montageteam geleverd en geïnstalleerd.