close
Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.
close
COOKIE INSTELLINGEN

Contact

Tijdens onze reguliere openingstijden kun je altijd binnenlopen om de verschillende slaapkamer opstellingen, wandkast voorbeelden, bedtextiel en verdere producten te bekijken. Wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek? Vul dan het contactformulier in, zodat we samen een adviesgesprek kunnen inplannen.
Bed Habits Showroom bed habits 1000 x 800
Showroom adres
Bed Habits Amsterdam
Oostelijke Handelskade 639
1019 BW Amsterdam
bed habits openingstijden
Openingstijden
di t/m vrij 10 - 18 uur
zaterdag 10 - 17 uur
ma & zo gesloten

Met de auto of openbaar vervoer

PARKEREN IN DE BUURT

Vaak kun je de auto voor de deur parkeren, maar op sommige momenten kan het druk zijn. Wil je verzekerd zijn van een plekje, parkeer dan in parkeergarage Brazilië (aan het einde van de straat) of op de P&R (zie hieronder). In de parkeergarage bij winkelcentrum Brazilië parkeer je het eerste anderhalf uur gratis en vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar de showroom.

 

PARK & RIDE

Parkeer je auto voor slechts 1 euro bij transferium Zeeburg (in combinatie met een tramkaartje van 5 euro) en neem lijn 26 naar onze showroom. Klik hier voor meer informatie over deze P&R. Locatie van transferium Zeeburg is Zuiderzeeweg 46a - 1095 KJ Amsterdam.

 

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het Centraal Station neem je tram lijn 26 richting IJburg. De tram start aan de oostzijde van het stationsplein. Wanneer je uitstapt bij de halte Rietlandpark, is het nog 5 minuten lopen naar de showroom. Klik hier om je reis online te plannen via 9292 OV.

Bed Habits
Op zoek naar een bed, wandkast of complete slaapkamer? Wij denken graag mee met een advies en ontwerp op maat.