pinterest-noscript
close
Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.
close
COOKIE INSTELLINGEN

Slaapbanken

Onze luxe bedbanken zijn de ideale oplossing voor logés; uitgeklapt een heerlijk bed en ingeklapt een comfortabele bank. Er zijn veel opties wat betreft model, afmeting, bekleding en type matras om een passende slaapbank te creëren. Bekijk hieronder per model de mogelijkheden en prijsindicatie.

Veel gestelde vragen over onze matrassen

Wij leveren kwalitatieve slaapbanken, welke verkrijgbaar zijn in vele afmetingen en varianten (bijvoorbeeld als hoekbank of met een chaise longue). Onze slaapbanken zijn uitgerust met een lattenbodem en een binnenveringsmatras (een memoryfoam matras is optioneel) en zijn leverbaar in stof of in leer. In onze showroom tonen wij je graag de verschillende stof- en leerstalen. De hoezen in stof zijn bovendien afneembaar en wasbaar.
Onze slaapbanken worden standaard uitgevoerd met een binnenveringsmatras, een memoryfoam matras is optioneel. Je kunt beide matrassen uitproberen in onze showroom.
Ja, er is een uitgebreide keus aan stoffen en leer. In de showroom laten wij je graag de verschillende opties zien. De hoezen zijn afneembaar en wasbaar (leer en leerdoek uitgezonderd). Ook is het mogelijk een nieuwe hoes los te bestellen mocht dat nodig zijn.

Ja, de bekleding van de bank is volledig afneembaar en kan gereinigd worden (leer en leerdoek uitgezonderd). Ook is het mogelijk een nieuwe hoes te bestellen.

Wij adviseren wel om de hoezen door een gespecialiseerd bedrijf te laten reinigen om krimp van de hoes te voorkomen. En wanneer je een nieuwe hoes besteld terwijl de bank al enkele jaren oud is, moet je er rekening mee houden dat deze hoezen minder strak zitten omdat het volume van de kussens is afgenomen. 

Gemiddeld is de levertijd (momenteel) rond 9 weken. In aanloop naar de feestdagen in december of de zomervakantie (augustus) is de levertijd langer.

Onze slaapbanken worden bezorgd en gemonteerd door een gespecialiseerd montagebedrijf. Let wel; vanwege het gewicht en afmetingen van een slaapbank is in sommige gevallen een verhuislift noodzakelijk, de kosten hiervoor zijn niet inbegrepen. Lees hierover meer op onze levering & montage pagina.

De prijs van een slaapbank wordt bepaald door factoren als model, afmeting, stof- en matraskeuze. Hierdoor is het moeilijk om een richtprijs af te geven. Op onze website vind je bij elke bank een prijsindicatie. Voor alle overige afmetingen en uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld als hoekbank of met een chaise longue, ben je welkom in onze showroom of maak direct een afspraak voor een adviesgesprek.
Er zijn simpelweg teveel mogelijkheden qua afmetingen, uitvoeringen en stofcategorieën. In onze showroom vertellen we je graag meer over alle mogelijkheden en de bijhorende prijzen. 

In onze showroom tonen wij slaapbank 126 Special. Qua zit- en ligcomfort staat deze bank model voor een groot deel van de collectie. De variatie tussen de verschillende slaapbanken zit met name in de vorm van de rug- en armleuningen. In de showroom vertellen we je graag meer over onze collectie slaapbanken en alle mogelijkheden, daarnaast kun je beide matrassen testen en de stofstalen bekijken.

Slaapbank model 126 special Bed Habits 1920 Vooraanzicht 2