COOKIE INSTELLINGEN

Over Bed Habits

Contemporary design

Bed Habits biedt eigentijds (slaapkamer) design met uitgebreid advies op maat. Onze producten versterken elkaar en zijn onderling eenvoudig te combineren. Wij vinden het leuk om onze klanten het totale plaatje te kunnen bieden; van een bedombouw en kledingkast tot luxueus bedtextiel en bijvoorbeeld behang.

In 2004 hebben wij onze showroom geopend in het centrum van Amsterdam. Na tien jaar is Bed Habits verhuisd naar een prachtig nieuw pand aan de Oostelijke Handelskade in het oude havengebied aan ’t IJ. Deze verhuizing gaf ons de ruimte om het concept van een totaalbeleving op het gebied van tijdloos slaapkamer design nog beter vorm te geven. We zijn ontzettend trots op het resultaat en willen dat graag delen. Loop gerust een keer binnen om te ervaren wat wij verstaan onder Contemporary bedroom design.

Slaapkamer design specialist

Wij geloven in vernieuwende design producten met een juiste balans tussen ontwerp, functionaliteit en kwaliteit. Om dit te ondersteunen werken we samen met de beste leveranciers uit o.a. Nederland, Italië, Duitsland en Scandinavië. 

Onze collectie bestaat o.a. uit de mooiste design bedden, modulaire garderobe- of inloopkasten, comfortabele slaapbanken en opklapbedden. Aangevuld met een ruime collectie luxe bedtextiel van o.a. Mrs.Me en verfijnd behang van Elitis. In onze showroom beschikken wij over een testruimte voor onze matrassen en kussens. Hier kun je op je gemak proefliggen en geven wij uitgebreid advies. Voor het ontwerpen van een kast, wandbed of compleet interieur kun je een afspraak plannen met een van onze designers, lees hier meer over het adviesgesprek.

Ons team

 

We nemen graag de tijd om over onze producten te vertellen en een passend advies te geven. Dat er veel komt kijken bij de keuze voor een nieuw bed, kledingkast of bijvoorbeeld een slaapbank begrijpen wij als geen ander. Daarom is de kennis van ons team omtrent kwaliteit, materialen en de nieuwste trends op het gebied van wonen en slapen altijd up-to-date.  Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam of maak een afspraak voor een advies of ontwerpgesprek via onze contactpagina

Ik heb interesse

Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale bed of slaapkamer. In enkele stappen creëren wij een product of oplossing op maat, helemaal passend bij jouw smaak en wensen.
advies en inspiratie bed habits
style
Advies & inspiratie
Tijdens de afspraak nemen we de collectie door en bekijken materiaal- en kleurstalen.
vrijblijvende offerte bed habits
design
Vrijblijvende offerte
Alle input wordt door ons omgezet naar een (vrijblijvend) voorstel met 3D tekening en offerte.
afspraak maken bed habits
schedule
Maak een afspraak
Plan een adviesgesprek in met een adviseur in onze showroom of via een videogesprek.