Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.

Bezoek onze showroom

SHOWROOM ADRES

Bed Habits Amsterdam
Oostelijke Handelskade 639
1019 BW Amsterdam
+31 (0)20 6254350 | info@bedhabits.nl

OPENINGSTIJDEN

dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 18:00 en zaterdag tot 17:00 (op zondag en maandag zijn wij gesloten).  Voor inspiratie loop gerust binnen, of maak een afspraak via ons contactformulier

MET DE AUTO

Volg vanaf Amsterdam de A10 ring Zuid, richting Hengelo. Blijf op de A10 tot de afslag S114, Zeeburg/Centrum/Artis. Onderaan de afslag linksaf en weg vervolgen. Je rijdt dan de Piet Heintunnel in. Bij het verlaten van de tunnel ga je bij de stoplichten rechtsaf.

PLAN JE ROUTE

Bed Habits is gevestigd aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam (tegen over Club Panama en restaurant Happyhappyjoyjoy). De showroom is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Kijk op de bovenstaande kaart voor onze locatie.

PLEK VOOR DE DEUR?

Vaak kun je de auto voor de deur parkeren, maar op sommige momenten kan het druk zijn. Wil je verzekerd zijn van een plek parkeer dan in parkeergarage Brazilie (aan het einde van de straat) of op de P&R (zie hieronder).

PARKEERGARAGE BRAZILIE

Zet je auto in de parkeergarage bij winkelcentrum Braziliƫ. Het eerste anderhalf uur parkeer je gratis en vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar de showroom.
XXX
Log in
Heb je al een favorieten account aangemaakt? Log dan hieronder in om je bewaarde afbeeldingen te bekijken.
Email Adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. 
E-mail adres
Contact
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
Registreren
Onder favorieten kun je eenvoudig al je favoriete afbeeldingen bewaren. Je kunt een foto toevoegen door op het 'ster' icoontje te klikken onder een afbeelding. De afbeeldingen blijven bewaard totdat je de website verlaat. Je hebt hiervoor geen account nodig.
Favoriete afbeeldingen opslaan
Bewaar je favoriete afbeeldingen door een account aan te maken. Vul hieronder je e-mailadres in en geef een wachtwoord (naar keuze, minimaal 5 tekens) op. 
E-mail adres
Wachtwoord
Log in
Contact
F.A.Q. / Veelgestelde vragen