pinterest-noscript
close
Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.
close
COOKIE INSTELLINGEN

Luxe inloopkast op maat

Ontwerp samen met ons je ideale design inloopkast, geleverd en gemonteerd in Bunnik of waar dan ook in Nederland of België. Kies uit diverse designs en verschillende afwerkingen zoals matlak of stoer hout melamine. Daarnaast is het interieur van de inloopkast naar wens in te richten.

Op deze pagina geven we je alvast een indruk van de mogelijkheden, bekijk de complete inloopkast collectie via de link hieronder. 

Bekijk onze collectie inloopkasten

Inloopkast Walk in closet Break N BedHabits 1920x1200 3
Inloopkast Walk in closet Break N BedHabits 1920x1200 9

Luxe inloopkast

Bij Bed Habits ontwerp je jouw luxe inloopkast op maat, passend bij jouw wensen en stijl. Je kunt kiezen uit veel standaard breedte- en hoogtematen. Ook maken wij inloopkasten op maat, bijvoorbeeld in een nis of gecombineerd met een kledingkast met deuren. Daarnaast is er uitgebreid keuze in materiaal, kleur en kastinterieur. Onze kledingkasten worden geleverd en geïnstalleerd in heel Nederland en België door een professioneel montagebedrijf.
shorwoom slaapkamer bed habits

BEZOEK ONZE SHOWROOM OF MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK

Voor hulp bij het vinden van de juiste inloopkast of kledingkast kun je een afspraak maken voor een uitgebreid adviesgesprek in onze showroom in Amsterdam of online via een videogesprek (via Zoom). Tijdens een advies-/ontwerpafspraak ontvang je uitgebreid advies en werken wij je inloopkast uit in onze 3D tekensoftware. Je bent uiteraard ook zonder afspraak welkom in onze showroom in Amsterdam voor inspiratie.

Meer over onze inloopkasten

Inloopkast Loft O Bedhabits 1920 3
Inloopkast Loft O Bedhabits 1920

Diverse materialen

Onze inloopkasten kunnen worden afgewerkt in diverse materialen. Met matlak kun je zelf een kleur kiezen passend bij jouw interieur. Wil je een warme, tijdloze uitstraling? Kies dan voor een afwerking in hout melamine. Combineer met een achterwand in spiegelglas of deuren met getint glas; veel is mogelijk. In onze showroom laten we je graag alle stalen zien.

 

Inloopkast Detail BedHabits

Praktisch interieur

Het interieur van een Bed Habits inloopkast kan naar wens ingericht worden met o.a. legplanken van hout of glas, roedes, kledingliften, schoenenrekjes, spiegels en nog veel meer. Luxe ledverlichting verwerkt in de zij- of bovenkant is naast praktisch ook extra sfeervol. Als experts in inloopkasten denken wij graag met je mee over het samenstellen van een praktisch kastinterieur.

Design Kledingkast BedHabits 22 313b
Design Kledingkast BedHabits 22 142 143

Maatwerk

Wil je een inloopkast laten inbouwen tussen twee wanden en het plafond? Dat is makkelijk realiseerbaar bij Bed Habits. Wij kunnen je inloopkast op maat maken zodat deze in een nis geplaatst kan worden.  

Bed Habits Studio

Ontwerp samen met ons jouw ideale kledingkast, inloopkast of complete slaapkamer. Maak een afspraak in onze design studio in Amsterdam of boek een online videogesprek. In enkele stappen creëren wij een ontwerp op maat, helemaal passend bij jouw smaak en wensen.
interieur showroom
schedule
Maak een afspraak
Plan een adviesgesprek in met een adviseur in onze showroom of online via een videogesprek.
kleur en materiaalstalen blauw grijs NM bed habits
style
Advies & inspiratie
Tijdens de afspraak nemen we de collectie door en bekijken materiaal- en kleurstalen.
vrijblijvende offerte bed habits
design
Vrijblijvende offerte
Alle input wordt door ons omgezet naar een (vrijblijvend) voorstel met 3D tekening en offerte.