pinterest-noscript
close
Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.
close
COOKIE INSTELLINGEN

Luxe kledingkast op maat

Ontwerp samen met ons je ideale design kledingkast of inloopkast, geleverd en gemonteerd in Bierbeek of waar dan ook in België of Nederland. Binnen onze collectie garderobekasten maken wij onderscheid tussen klapdeurkasten en schuifdeurkasten, verkrijgbaar in vele standaard afmetingen of op maat gemaakt. Kies uit vele designs en afwerkingen zoals matlak, (spiegel)glas of houtfineer. Daarnaast is het interieur van de kast naar wens in te richten.

Op deze pagina geven we je alvast een indruk van de mogelijkheden, bekijk de complete garderobekast collectie via de link hieronder. 

Bekijk onze kledingkast collectie 

Meer over onze kledingkasten

Design Kledingkast BedHabits 22 025
Design Kledingkast BedHabits 22 012 013

Diverse materialen

Onze kledingkasten kunnen worden afgewerkt in diverse materialen. Met matlak of hoogglanslak kun je zelf een kleur kiezen passend bij jouw interieur. Wil je een warme, tijdloze uitstraling? Kies dan voor een afwerking in houtfineer. Deuren in spiegelglas hebben als voordeel dat ze je kamer ruimtelijker laten ogen. Daarnaast zijn ook deuren in getint of gelakt glas mogelijk. In onze showroom kunnen we je alle stalen laten zien.

Garderobekast interieurvoorbeelden bed habits
Garderobekast interieurvoorbeelden bed habits 2

Praktisch interieur

Het interieur van een Bed Habits garderobekast wordt geheel naar wens ingericht met o.a. legplanken (van hout of glas), roedes, kledingliften, schoenenrekjes, spiegels en nog veel meer. Ruimte nodig om sokken of kleine accessoires slim op te bergen? Ook daar hebben we een oplossing voor. Als experts in garderobekasten denken wij graag met je mee over het samenstellen van een praktisch kastinterieur.
Design Kledingkast BedHabits 1600 x 1200
Design Kledingkast schuin BedHabits 1600 x 1200

Maatwerk

Wil je een kast laten inbouwen tussen twee wanden en het plafond? Dat is makkelijk realiseerbaar bij Bed Habits. Wij kunnen je garderobekast precies op maat laten maken zodat deze in een nis geplaatst kan worden. Of wil je een kast passend onder een schuin dak laten lopen? Ook dat kunnen wij realiseren met ons kastsysteem. 

Bed Habits Studio

Ontwerp samen met ons jouw ideale kledingkast, inloopkast of complete slaapkamer. Maak een afspraak in onze design studio in Amsterdam of boek een online videogesprek. In enkele stappen creëren wij een ontwerp op maat, helemaal passend bij jouw smaak en wensen.
interieur showroom
schedule
Maak een afspraak
Plan een adviesgesprek in met een adviseur in onze showroom of online via een videogesprek.
kleur en materiaalstalen blauw grijs NM bed habits
style
Advies & inspiratie
Tijdens de afspraak nemen we de collectie door en bekijken materiaal- en kleurstalen.
vrijblijvende offerte bed habits
design
Vrijblijvende offerte
Alle input wordt door ons omgezet naar een (vrijblijvend) voorstel met 3D tekening en offerte.