pinterest-noscript
close
Maak een afspraak voor een ontwerp- of adviesgesprek in onze showroom of online. Kijk hier hoe het werkt.
close
COOKIE INSTELLINGEN

Luxe design wandbed of opklapbed in Amstelveen

Een luxe wandbed of opklapbed, geleverd en gemonteerd in Amstelveen, is de ideale oplossing voor als je kleiner woont of voor een logeerkamer. Op deze pagina geven we je alvast meer informatie over onze wandbedden collectie. Voor alle 1- en 2 persoons luxe wandbed modellen bekijk je de pagina via de link hieronder. Wil je graag uitgebreid advies, dan maak je eenvoudig een afspraak in onze showroom of online. 


Bekijk onze opklapbed collectie

Opklapbed 62.3 Penolope2 met bank BedHabits 8a
Opklapbed 62.3 Penolope2 met bank BedHabits 7a

Ruimtebesparend

De opklapbedden collectie van Bed Habits biedt oplossingen voor het optimaal benutten van iedere ruimte. Dit gebeurt alleen al door het kunnen inklappen van het bed voor extra bewegingsruimte. Daarnaast kun je een kamer ook een dubbele functie geven, door bijvoorbeeld te kiezen voor een opklapbed met bureau. Hierbij heb je overdag een werktafel, welke je 's avonds eenvoudig transformeert naar een comfortabel bed. Onze luxe wandbedden worden geleverd en geïnstalleerd in heel Nederland door een professioneel montagebedrijf.

Showroom BedHabits Contemporary Bedroomdesign 1 5

Showroom Amsterdam

Voor hulp bij het vinden van het juiste luxe wandbed of opklapmeubel kun je een afspraak maken voor een uitgebreid adviesgesprek. In onze showroom of online via een videogesprek bespreken wij dan jouw wensen, nemen we samen de collectie door en bekijken de materiaalstalen. Ook kunnen we een demonstratie geven van het in- en uitklappen van een wandbed. Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan onze wandbedden  online of loop een keer binnen in onze showroom in Amsterdam.

Meer over onze wandkasten

Opklapbed 35 Circe met bank BedHabits 15
Opklapbed 35 Circe met bank BedHabits 16

Slimme uitbreidingen

Om een (kleinere) ruimte extra te benutten kun je onze opklapbedden uitbreiden met extra modules of meubels. Hierin is o.a. keuze uit verschillende type banken, een boekenkast of garderobekast en een verticale of horizontale tafel. Ook kun je modellen met verschillende functies onderling combineren, zodat je in een dezelfde ruimte zowel kunt leven, werken als slapen. 

 

wandbed materialen bed habits

Verschillende materialen

Om een opklapbed combinatie verder te personaliseren, kun je kiezen uit een ​​breed scala aan materialen en afwerkingen. Voor de kast kun je kiezen uit een sterke melamine afwerking in diverse houttinten. De banken en hoofdborden worden gestoffeerd in een hoogwaardige stof of leer, verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. In onze showroom kunnen we alle materiaalstalen laten zien.

wandbed gebruiksvriendelijk bed habits dicht
wandbed gebruiksvriendelijk bed habits open

Innovatief design

Belangrijk voor onze wandbedden of opklapbedden is de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Het in- en uitklappen is licht en eenvoudig te realiseren, zelfs in combinatie met een ruime bank. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze opklapmeubels ook na veelvuldig gebruik nog veilig en soepel functioneren.

Ik heb interesse

Wij adviseren je graag bij jouw keuze voor een opklapbed of wandbed. In enkele stappen creëren wij een product of oplossing op maat, helemaal passend bij jouw smaak en wensen.
interieur showroom
schedule
Maak een afspraak
Plan een adviesgesprek in met een adviseur in onze showroom of online via een videogesprek.
wandbed C demonstratie advies bed habits
style
Advies & demonstratie
Tijdens de afspraak bekijken we alle opties en geven een demonstratie van ons wandbedden-systeem.
vrijblijvende offerte bed habits
design
Vrijblijvende offerte
Alle input wordt door ons omgezet naar een (vrijblijvende) offerte.